Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

‘De 12e man’ kledingpartnerschap

SC Stadskanaal hecht veel waarde aan een uniforme uitstraling. Hiermee zijn alle teams/ elftallen duidelijk herkenbaar op- en langs alle velden in de Noordelijke provincies.

Vol trots kunnen we melden dat we met ingang van het seizoen 2022/2023 een kledingpartnerschap zijn aangegaan met lokale/regionale ondernemers onder de naam ‘De 12e man’. Hier zijn we als club erg blij mee. Uit ervaring weten we dat het erg lastig is gebleken een systeem te bedenken waarin de uniformiteit en uitstraling wordt gewaarborgd voor jaren. Met dank aan de inzichten van provinciale (amateur)voetbalclubs zijn we samen met de bovenstaande bedrijven de samenwerking aangegaan voor de duur van minimaal 2 seizoenen.

⚽︎ Ieder spelend team/elftal krijgt een uniform wedstrijdtenue met shirt, broek en sokken voor de minimale duur van 2 (jeugd) en 4 (senioren) seizoenen. Dit tenue blijft bij het team/elftal.

⚽︎ Iedere spelend jeugdlid ontvangt een presentatiejack, broek en voetbaltas voor minstens 2 voetbalseizoenen. Voor de senioren geldt een periode van minimaal 4 seizoenen. Het pak en de tas dienen te worden gebruikt voor- en na de wedstrijden. Deze artikelen mogen worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. Het is mogelijk voor een speciale prijs een extra pak/tas aan te schaffen.
Voor leden die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport&Cultuur hebben we een regeling kunnen treffen (info bij bestuur). Het ter beschikking gestelde trainingspak en de voetbaltas mogen niet gebruikt worden voor andere niet-voetbal gerelateerde doeleinden.

⚽︎  Ieder spelend lid ontvangt een kledingovereenkomst 

Het speciaal ontworpen logo, met dank aan Mieters Stadskanaal en de uitingen van ‘De 12e man’ kledingpartners zullen veelvuldig te zien zijn op het sportpark en in de kantine de komende jaren.

Wij willen Vabo Bestrating, Stadskanaal Recycling, Nijmko ICT & Beveiliging, Liftservice Noord, Huize Muller Makelaars, LeTec Schadeherstel, Zandstra Schilderwerken, AG Solar, Leds Better Green Solutions, Kornelius Badkamers & Keukens, Nijstad Handel, Virena Autogroep Stadskanaal, Sisters Makelaardij, Good-Jobs en Nanninga Stukadoors i.s.m. Erima en Teamkleding.nl bedanken voor het vertrouwen en verwelkomen jullie graag op ons Sportpark!

Onze partners