Direct naar de inhoud.
Nijmko Telecom ICT & Beveliging Liftservice Noord

Stoffer Bakker geeft de keeperhandschoenen door

Voor het nieuwe seizoen 2021/2022 heeft Stoffer Bakker aangegeven dat hij als (Hoofd) keepertrainer ermee stopt. Jarenlang, bijna dagelijks, heeft hij door weer- en wind zich met veel enthousiasme erg verdienstelijk ingezet om de opleiding van onze (Jeugd) keepers te begeleiden en coördineren. Met zijn vaardigheden en positieve instelling zijn, mede door hem, vele talentvolle keepers doorgestroomd binnen de vereniging. Ook was Stoffer betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse keepersdag op ons park.

Wij respecteren zijn besluit maar vinden het erg jammer uiteraard. Stoffer zal meer tijd gaan doorbrengen met zijn gezin en aan zijn andere passie fotografie. Natuurlijk zal Stoffer nog regelmatig op ons sportpark vertoeven als supporter en hopen we nog terug te kunnen vallen op zijn kennis.

Vanaf het nieuwe seizoen zal Stoffer de keeperhandschoenen spreekwoordelijk doorgeven aan Patrick Pieterman. Patrick (23), die momenteel ook keepertraining geeft in Gasselternijveen, zal  verantwoordelijk zijn voor de gehele keepersopleiding. Zelf heeft hij in zijn jeugdjaren ook bij SC Stadskanaal gespeeld.

Wij heten Patrick welkom bij onze club en zullen voor Stoffer een moment kiezen om hem te bedanken voor zijn grote sportieve inzet en bijdrage. Mede dankzij Stoffer beschikt onze club over een groep talentvolle (jeugd) keepers.

Onze partners