Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Toernooi van je Leven!

Gezelligheid en voetbal

Na de spannende en gedenkwaardige deelname van SC Stadskanaal 4 aan de Wedstrijd van je Leven, kondigen de mannen nu trots het “Toernooi van je Leven” aan. Dit toernooi, dat op 24 augustus a.s. plaatsvindt, draait volledig om wat het 4de team het belangrijkst vindt aan voetbal: gezelligheid!

Het Toernooi van je Leven brengt teams vanuit heel Nederland samen voor een dag vol sportiviteit en plezier. De deelnemende teams zijn Sc Varsseveld 8, Peursum 3, ONS Sneek 2, SJS 4, SPW ZA 2 en Bargeres 2, SC Stadskanaal 6 en SC Stadslanaal 4. Elk team brengt zijn unieke stijl en enthousiasme mee, wat zorgt voor een gevarieerd en spannend toernooi.

De wedstrijden zullen gedurende de dag plaatsvinden, waarbij sportieve prestaties worden gecombineerd in een ongedwongen sfeer. Het toernooi is een viering van voetbal en vriendschap, waar gezelligheid centraal staat.

Na afloop van de wedstrijden is er een besloten feest voor de deelnemende teams en de betrokkenen van SC Stadskanaal. Deze feestelijke- en muzikale afsluiting biedt dé mogelijkheid voor alle spelers en supporters om de dag samen af te sluiten en de teamgeest verder te versterken.

Kom langs, aanschouw het spektakel en beleef het Toernooi van je Leven ook bij SC Stadskanaal!

Onze partners