Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Bestuurswisseling

Dag allemaal. Ik ben Erwin Pepping, 43 jaar oud, getrouwd en wij hebben 3 kinderen. In het dagelijks leven werk ik bij Revoort waar ik verantwoordelijk ben voor de operationele zaken. Ik ben vanaf mijn 7e jaar lid geweest van VV Gasselternijveen waar ik heel mijn jeugd speelde en later ook in de selectie.

Zelf heb ik altijd wel de ambitie gehad om actief te blijven binnen een sportvereniging in een functie dat mij past. Onze zoon Wessel speelt al enige jaren bij SC Stadskanaal, een club waar ik mij graag bij aansluit.

Op de vraag of ik de functie van secretaris wilde vervullen binnen het bestuur van SC Stadskanaal hoefde ik niet lang na te denken. Vandaar dat ik per heden met veel plezier het ‘stokje’ van Jordy Heijne zal overnemen, die de functie van penningmeester op zich zal nemen.


Hierbij willen we Roelof Moek van harte bedanken voor zijn jarenlange (vrijwillige) inzet als penningmeester. Roelof heeft mede laten zien dat onze club goede cijfers heeft getoond in zijn periode, waar we erg blij mee zijn. Nogmaals bedankt!

Wij wensen bovengenoemden veel plezier bij het uitoefenen in het bestuur van onze club!
Met sportieve groet,
Bestuur SC Stadskanaal

Onze partners