Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

Alle spelende leden in ‘De 12e man’ kleding!

 

SC Stadskanaal hecht veel waarde aan een uniforme uitstraling. Hiermee zijn alle teams/ elftallen duidelijk herkenbaar op- en langs alle velden in de Noordelijke provincies. Dit wordt met ingang van dit seizoen mogelijk gemaakt door ‘De 12e man’ Kledingpartners. Lokale en regionale bedrijven die met ons een samenwerking zijn aangegaan omdat ze er vertrouwen in hebben!

Alle spelende leden zullen uniforme kleding ontvangen. Een wedstrijdtenue met shirt, broek en sokken voor de minimale duur van 2 (jeugd) en 4 (senioren) seizoenen. Dit tenue blijft bij het team/elftal.

Iedere spelend jeugdlid ontvangt een presentatiejack, lange broek en voetbaltas voor minstens 2 voetbalseizoenen. Voor de senioren geldt een periode van minimaal 4 seizoenen. Het pak en de tas dienen sowieso te worden gebruikt voor- en na de wedstrijden. Deze artikelen mogen worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. Het is mogelijk voor een speciale prijs een extra pak/tas aan te schaffen. Voor leden die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport&Cultuur hebben we een regeling kunnen treffen (info bij bestuur). Het ter beschikking gestelde trainingspak en de voetbaltas mogen niet gebruikt worden voor andere niet-voetbal gerelateerde doeleinden.

De komende week zullen ook alle jasjes worden uitgereikt en zouden we graag van ieder spelend lid de bijgevoegde (en uitgereikte) bruikleenovereenkomst getekend retour willen hebben via alle trainers/leiders. Hiermee geen wij aan dat we waardering uitspreken naar onze kledingpartners en akkoord te gaan met de gemaakte afspraken. Logisch toch?

Kleding_bruikleenovk_2022_leden

Wij willen Vabo Bestrating, Stadskanaal Recycling, Nijmko ICT & Beveiliging, Liftservice Noord, Huize Muller Makelaars, LeTec Schadeherstel, Zandstra Schilderwerken, AG Solar, Leds Better Green Solutions, Kornelius Badkamers & Keukens, Nijstad Handel, Virena Autogroep Stadskanaal, Sisters Makelaardij, Good-Jobs en Nanninga Stukadoors i.s.m. Erima en Teamkleding.nl bedanken voor het vertrouwen en verwelkomen jullie graag op ons Sportpark!

Onze partners