Direct naar de inhoud.
Liftservice Noord Nijmko Telecom ICT & Beveliging

SCS kleding

SC Stadskanaal kleding voor alle jeugdleden

Als SC Stadskanaal zouden wij graag een uniforme uitstraling naar ‘buiten’ willen uitstralen, zodat we overal ‘langs de lijn’ herkenbaar zijn aan de hand van onze kleding. Dit geldt voor de trainers/ begeleiders, maar natuurlijk ook voor alle spelende leden. 

In overleg met Sport2000 en Teamkleding hebben wij voor het seizoen 20201/2022 een mooie ledenprijs kunnen afspreken (goede prijs/kwaliteitverhouding) voor een uniform Erima (Liga 2.0) trainingspak.
Dit trainingspak is met 25% korting alleen bij bovengenoemde kledingpartners te bestellen voor €45,= (t/m JO13 maat 164). Het bestelde pak is dan ook jouw eigendom. Voorwaarde is wel dat dat de logo’s van Sport2000 en SC Stadskanaal op dit pak komen. Voor de maten vanaf S zal de prijs €52,50 zijn met logo’s.

Enige voorwaarde van het aan te schaffen trainingspak is dat deze op wedstrijddagen in ieder geval wordt aangetrokken! De keuze om er wekelijks ook in te trainen is vanzelfsprekend je eigen keus.

Door dit gezamenlijk te doen, is dit een voordelig aanbod en wordt het bestellen via andere leveranciers niet toegestaan.

Voor de aanschaf van overige kleding, zoals schoenen, sokken, broekje, scheenbeschermers en een SC sporttas ontvang je als lid 10% korting!

 

Onze partners